Adverteren op MIX724 / Radio / Televisie

Laat uw regio horen dat u bestaat!
Adverteren op MIX724, voor de promotie van uw producten en activiteiten, heeft altijd effect. MIX724 zendt 7 dagen per week 24 uur per dag uit. Met nieuws, sport, achtergronden, maar vooral met heel veel muziek. Uw radiocommercial komt zeker achtentwintig keer per week op de radio en wordt verspreid via de kabel en de ether. Dankzij twee sterke radiozenders in perfecte kwaliteit door iedereen te ontvangen. Bovendien is uw commercial ook te beluisteren 'achter' MIX724TV en over de hele wereld rechtstreeks via internet (live streaming).

Inmiddels hebben veel opdrachtgevers MIX724 gevonden als geschikt mediabedrijf om via de ether en de kabel hun boodschap in een commercial uit te zenden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor adverteren op de radio kunt u een mail sturen naar reclame@mix724.nl of bel 0229 - 237777.

Laat uw regio zien dat u bestaat!
Op MIX724 TELEVISIE worden lokale nieuwsberichten en berichten van plaatselijke organisaties geplaatst. MIX724 TELEVISIE kunt u ontvangen via de kabel op kanaal S12++ & via ZIGGO kanaal 31. MIX724 TELEVISIE heeft een informatief karakter, een groot bereik, snelle berichtgeving en is 24 uur per dag, 7 dagen per week te zien. Adverteren op MIX724 TELEVISIE kan iedereen*. Uw advertentie tegen een zeer voordelig tarief op iedere TV in Westfriesland / NOORD-HOLLAND? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor adverteren op de tv kunt u een mail sturen naar reclame@mix724.nl of bel 0229 - 237777 en wellicht zien wij uw reclame uiting binnenkort op TV!!

De verenigingen, clubs, stichtingen en kerkelijke organisaties met een algemeen sociaal en maatschappelijk doel in Westfriesland kunnen gratis een mededeling op MIX724 TELEVISIE plaatsen. Korte mededelingen* of aankondigingen* kunnen met een verzoek voor plaatsing naar de redactie worden gestuurd. Ook biedt MIX724 TELEVISIE de Westfriese sportverenigingen de mogelijkheid om gratis de uitslagen van hun sporters en teams op MIX724 TELEVISIE te plaatsen.

(* onder voorwaarden MIXTV)